Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Wij zijn op zoek naar Collectanten! bij Leger des Heils in Almere

Vacature voor onbepaalde tijd

print vacature

Beschrijving van de vacature

Het Leger des Heils wil in Gennep graag meedoen aan de Goede Doelen Week collecte, maar komt nog een paar collectanten tekort.
Het Leger des Heils is vaak het laatste vangnet voor mensen in problemen. Dat is belangrijk werk, maar voorkomen is beter dan genezen. Daarom stimuleren we iedereen om samen te werken aan een gezonder sociaal leefklimaat. Het sociaal-maatschappelijke werk van Bij Bosshardt is daar een goed voorbeeld van. De deuren van buurtsteunpunten en korpsgebouwen staan voor iedereen open. Er worden wekelijks inloopochtenden, gezamenlijke maaltijden en andere activiteiten georganiseerd. Voor sommige mensen is het hun enige houvast.
Majoor Bosshardt zette zich met ziel en zaligheid in voor haar medemens. Onbaatzuchtig en liefdevol tot op het bot. Haar jarenlange strijd voor de kwetsbaren in onze samenleving inspireert het Leger des Heils nog steeds om het goede te doen en actief hulp te bieden aan de medemens.
Voor deze projecten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven krijgt het Leger des Heils geen subsidie. Daarom hebben we uw hulp hard nodig. Help mee, word in de Goede Doelen Week een collectant van het Leger des Heils!
Voor meer informatie over de Goede Doelen Week kunt u terecht bij:
Mevr. S. Wiersma, tel. 06-51217633 of collecte@legerdesheils.nl

Wensen m.b.t. vrijwilliger:

Heb jij tijd om +/- 20 dorpsgenoten van een enveloppe te voorzien en deze weer op te halen in de collecteweek? Word dan collectant. Dan vertegenwoordig je het Leger des Heils én haal je geld op voor sociaal werk in je eigen buurt. Een mooie gelegenheid om je gezicht te laten zien aan je buren! Je krijgt: • Enveloppen en adressen om uit te zetten • een collectebus om de enveloppen op te halen • alle materialen en informatie die je daarbij nodig hebt • een coördinator die al je vragen kan beantwoorden Je geeft • slechts wat van je tijd • een belangrijke bijdrage aan sociaal werk in jouw buurt, het Leger des Heils zorgt ervoor dat het geld terechtkomt in de buurt waar je het ophaalt • een duidelijk signaal aan de mensen om je heen De datum van onze collecteweek is: 2018

Gewenste vooropleiding: Niet van toepassing
Gewenst geslacht vrijwilliger: Geen voorkeur
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Eigen auto noodzakelijk: Nee
Leeftijdsgrens: Minimaal 18 jaar

Aanvullende gegevens van organisatie en vacature

Organisatie : Leger des Heils
Contactpersoon : S. Wiersma
Hoofd- of bezoekadres: Spoordreef 10, 1315 GN Almere
Telefoon : 0651217633
Website : www.legerdesheils.nl
 
Beschrijving van organisatie: Lees...
Begeleiding en ondersteuning: Begeleiding
Werkadres : Spoordreef 10, 1315 GN Almere
Begin- en einddatum : U kunt direct beginnen voor onbepaalde tijd
Werktijden : Twee weken per jaar, zelf in te delen welke avond
Totaal aantal vrijwilligers: 10
Gewenste dag(en):
  Ochtend Middag Avond
maandag - - X
dinsdag - - X
woensdag - - X
donderdag - - X
vrijdag - - X
« Terug naar zoekresultaten