Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

 1. Wachtwoord vergeten?

De vacaturebank voor vrijwilligers biedt mogelijkheden

Meld uw club, vereniging of organisatie aan via deze website en plaats een vacature!

 • Heeft u hulp nodig bij het uitvoeren van vrijwilligerstaken?
 • Wilt u meer vrijwilligers bij de vereniging of organisatie betrekken?
 • Toe aan een verjonging van het vrijwilligersbestand?
 • Liggen er opdrachten of taken klaar, waar u niet aan toekomt?

Ik heb als organisatie een leuke vacature/project

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) vrijwilliger voor binnen uw bedrijf? Dan bent u op de juiste plek! De Vrijwilligers Vacaturebank kan u hier meteen mee op weg helpen. Meld uw organisatie aan op deze website, en vul uw eigen gegevens als contactpersoon in, en u kunt meteen uw vacature/project toevoegen. Alles ingevuld? Klik op ‘match’ en u krijgt meteen alle aangemelde vrijwilligers zien die bij uw vacature passen! Binnen 15 minuten hebt u alle gegevens ingevoerd, en meteen een overzicht van alle beschikbare en passende vrijwilligers. Let wel op! Wanneer u uw bedrijf voor de eerste maal aanmeldt op deze website moet u meteen een contactpersoon toevoegen. Deze contactpersoon is het eerste aanspreekpunt voor de vrijwilligers vacaturebank. Daarnaast kunt u per vacature eventueel een andere contactpersoon aanmelden. 

Wilt u niet dat de contactgegevens van uw bedrijf op de website komen te staan? Geen probleem, u kunt zelf aangeven dat deze niet getoond mogen worden. De bemiddelaars van de Vrijwilligers Vacaturebank zullen dan contact met u opnemen wanneer er een goede match is tussen uw wensen en de beschikbare vrijwilligers. Laat u de contactgegevens van uw bedrijf wel zien op de site, dan kan het zijn dat een geïnteresseerde vrijwilliger rechtstreeks contact met u opneemt! 

Dus meld u aan als organisatie, plaats uw vacature en ga maar snel matchen!

Wat vragen wij van u? 

Indien u geïnteresseerd bent en de mogelijkheid ziet om een vrijwilliger een opdracht uit te laten voeren voor uw vereniging of organisatie dan dient u rekening te houden met een aantal zaken.

 1. Duidelijke formulering van korte afgebakende taken. 
  De te verrichten taken moeten duidelijk geformuleerd worden. Op deze manier is devrijwilliger goed op de hoogte van de taak en weet deze precies wat er van hem of haar verwacht wordt. De formulering van een eventuele taak kunt u doen met behulp van het inschrijfformulier ‘vacature’ dat u ziet zodra u bent ingelogd als organisatie. (Inloggen kan alleen wanneer u zich eerst hebt geregistreerd…!)

 2. Eventuele begeleiding van de vrijwilliger tijdens de opdracht.
  Om de opdracht goed uit te kunnen voeren kan het zijn dat de vrijwilliger behoefte heeft aan begeleiding. Per opdracht zal het niveau van begeleiding verschillen.
   
 3. Evaluatie van de opdracht. Nadat de opdracht vervuld is zal de leerling de opdracht met u evalueren. U kunt dan uw waardering uitspreken of aangeven wat voor verbetering vatbaar is. 

De rol van de VacatureBank voor Vrijwilligers

De vacaturebank faciliteert de marktplaats. Iedereen kan zijn/haar aanbod plaatsen. Vacatures en vrijwilligers worden niet gescreend.