Inschrijven organisatie of vrijwilliger

Inloggen

  1. Wachtwoord vergeten?

Informatie voor vrijwilligers

Deze Vrijwilligers VacatureBank is speciaal opgezet om beschikbare vrijwilligers en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk bij elkaar te brengen. Op eenvoudige wijze kunnen vrijwilligers zich inschrijven met hun eigen voorkeuren en contactgegevens.

De VacatureBank voor Vrijwilligers is een ideaal hulpmiddel voor jou als vrijwilliger om een project te vinden dat precies bij je past. Veel verenigingen, organisaties en bedrijven uit de omgeving hebben hun vacatures ingevoerd in deze vacaturebank. Wanneer jij jouw gegevens invult, en klikt op match, dan krijg je de vacatures te zien die precies bij je passen! Om je nog beter te helpen om in het beschikbare aanbod van projecten en vacatures te zoeken, hebben we op veel plaatsen helpteksten toegevoegd. Ga met je muis op het help-icoontje staan en je krijgt de uitleg meteen te zien.

Ik ben als vrijwilliger op zoek

Je kunt als (aanstaande) vrijwilliger op meerdere manieren zoeken binnen de vrijwilligers vacaturebank.

Heb je maar kort de tijd en wil je snel even zien welke vacatures eventueel bij je passen? Ga dan naar het snel-zoek menu op de startpagina van deze website en vul in dit menu je gegevens in. Klik dan op ‘go’ en je krijgt te zien welke vacatures overeenkomen met de gegevens die je hebt ingevuld. Bij iedere vacature staat een kleurenbalk, rood houdt in dat de vacature erg goed bij je ingevoerde gegevens past, oranje past goed bij je, maar minder dan de rode, en de gele vacatures hebben onderdelen in zich die goed met je matchen. In dit snel-zoek menu kun je maar beperkte gegevens achterlaten. Ben je echt geïnteresseerd, meld je dan aan als vrijwilliger op de startpagina bij ‘aanmelden’. Je kunt dan veel meer gegevens achterlaten dan in het snel-zoek menu, waardoor de match tussen jouw wensen en de beschikbare vacatures véél beter en preciezer is. We raden je dan ook aan om al je gegevens zo precies mogelijk in te vullen.

Wil je niet dat je contactgegevens op de website komen te staan? Geen probleem, dat kun je gewoon uitzetten. De bemiddelaars van de Vrijwilligers Vacaturebank zullen dan contact met je opnemen wanneer er een goede match is tussen jouw wensen en de beschikbare vacatures. Laat je jouw contactgegevens wel zien op de site, dan kan het zijn dat een bedrijf rechtsreeks contact met je opneemt en je een leuke vacature aanbiedt! Je gegevens blijven maximaal 6 maanden op de website staan. Daarna krijg je een e-mailtje van ons met de vraag of je nog steeds beschikbaar bent. Je kunt dan aangeven of jouw gegevens mogen blijven staan, of dat we je aanmelding stopzetten.

Ga dus maar snel matchen!